Team

Over ons

GJ Yachting : Onze services

Wanneer een schip wordt aangekocht door ons wordt deze boot met veel zorg vaar klaar gemaakt. De boot wordt op alle facetten gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Heeft u specifieke wensen, of wilt u met een aantal kleine wijzigingen de boot het comfort en de uitstraling geven naar uw eigen idee en smaak?  Ook dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wrappen, bekleden en stofferen het is allemaal mogelijk met onze vakbekwame partners. Zo weet u zeker dat u een boot koopt waar u heerlijk van kan gaan genieten, en het ultieme watersport gevoel kan beleven!

Neem contact op

Verkoophaven in Kudelstaart

Het grootste gedeelte van ons aanbod ligt in Kudelstaart, hier is een ruim en steeds wisselend aanbod van polyester en stalen motorjachten te bezichtigen. De jachten die vanaf een andere ligplaats verkocht worden, zijn op afspraak te bezichtigen.

Wij  beschikken over een uitgebreide data bank met schepen die ons aangeboden worden. Deze schepen liggen allen in het buitenland en kunnen samen met ons bezichtigd worden en de eventuele aankoop en transport kan via ons gereld worden.

Met ons enthousiaste team van 6 watersporters verzorgen wij het gehele diensten pakket rondom aan-en verkoop van motorjachten.
Onze medewerkers staan altijd klaar om u te ontvangen en uw vragen te beantwoorden, een bezoek aan onze verkoophaven geeft u al het bootleven gevoel!

Neem contact op

GJ Yachting

GJ Yachting doet zowel in als verkoop van polyester motorboten. Tevens nemen wij ook u boot in bemiddeling bij ons in de verkoophaven of op locatie. Zo houdt u zelf vanaf uw eigen ligplaats de controle en het onderhoud over uw eigen schip.

Instagram

Laatste Nieuws

Contact

Kudelstaartseweg 226
1433 GR Kudelstaart
Nederland
+31 297 303 215 Maandag - Vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Geopend op afspraak
Translate »
Open chat
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?