TEAM

Jeroen is directeur/eigenaar van het bedrijf GJ Yachting. Jeroen werkt al zijn hele leven bij bedrijven die gerelateerd zijn aan de watersport. Zo is hij begonnen bij een zeilschool en na wat omzwervingen is hij zich gaan verdiepen in het wrappen van jachten. Door het wrappen van jachten kwam hij in contact met de makelaardij en dat sprak hem erg aan. Na 6 jaar werkzaam te zijn geweest bij een makelaardij kantoor is hij sinds 2021 mede eigenaar van GJ Yachting. Jeroen is dagelijks bij ons bezig met de in en verkoop van de jachten. Mocht u van kleur willen veranderen (wrappen) of wel uw gewenste boot zoeken, dan moet u bij Jeroen zijn.

Gertjan is mede aandeelhouder van het bedrijf GJ Yachting en onze ADHD’er. Een echt geboren watersporter en daar ook zeer veel ervaring in. Bij hem is de uitdrukking: van zijn hobby zijn werk gemaakt, echt van toepassing. Naast zijn werkzaamheden bij GJ Yachting is hij werkzaam bij de firma Koedood in Hendrik Ido Ambacht waar u hem doordeweeks kan vinden. Gertjan is bij ons betrokken met de in en verkoop van de jachten. U kan hem vooral vinden op de zaterdagen in Kudelstaart.
Per 1 oktober 2021 is Maurice van Essen als makelaar begonnen bij GJ Yachting. Maurice heeft in de voorgaande jaren, vanaf 2013, veel ervaring opgedaan binnen de makelaardij. Maurice is zelf een enthousiast watersporter en levensgenieter. Dus mocht u interesse hebben om uw boot te verkopen, dan moet u Maurice hebben.

Priscilla is onze administratief medewerker. Ook al vanaf kleins af aan bekend met de watersport. Na haar opleiding is ze vanaf 2015 aan de slag gegaan in deze branche. Zij is dagelijks het gezicht op kantoor, en zal zich bezig houden met alle administratieve werkzaamheden, marketing en het (re)stylen van de boten. Ze is gezellig, weet in ons inziens veel te veel. Staat u dit aan moet u Pris hebben.

Bart is, nadat hij werkzaam was bij een autospuiterij, zijn eigen bedrijf begonnen in optische werkzaamheden aan boten zoals gelcoat en verfklussen. Zijn specialiteit is dan ook de boten voorzien van gelcoat reparaties, waar je uiteraard niks meer van kan zien als Bart is geweest. Mocht u schades of wensen hebben aan boord, dan moet u zeker bij Bart zijn.

Teunis heeft veel te veel ervaring en is onze allrounder bij de technische dienst. Hij draagt vooral zorg voor de elektra aan boord van onze jachten. Watersport is zijn passie, hij is dan ook door weer en wind, al fluitend, te vinden bij ons in de verkoophaven. Dus indien u last heeft van u min en pluspunten moet u zeker Teunis hebben.

Mats is op zijn 17de een schippersopleiding begonnen en is inmiddels ook een gecertificeerde schipper. Na jarenlange ervaring op het binnenvaartschip de Challenger, gaat hij bij GJ Yachting de optische en technische kant verzorgen. Wij vermoeden zeker dat hij samen met Bart elk detail zal fixen. Dus heeft u bepaalde wensen of is er schade aan uw boot moet u zeker Mats bellen.

OVER ONS

GJ Yachting : Onze services

Wanneer een schip wordt aangekocht door ons wordt deze boot met veel zorg vaar klaar gemaakt. De boot wordt op alle facetten gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Heeft u specifieke wensen, of wilt u met een aantal kleine wijzigingen de boot het comfort en de uitstraling geven naar uw eigen idee en smaak?  Ook dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wrappen, bekleden en stofferen het is allemaal mogelijk met onze vakbekwame partners. Zo weet u zeker dat u een boot koopt waar u heerlijk van kan gaan genieten, en het ultieme watersport gevoel kan beleven!  

 

Verkoophaven in Kudelstaart

Het grootste gedeelte van ons aanbod ligt in Kudelstaart, hier is een ruim en steeds wisselend aanbod van polyester en stalen motorjachten te bezichtigen. De jachten die vanaf een andere ligplaats verkocht worden, zijn op afspraak te bezichtigen. 


Wij  beschikken over een uitgebreide data bank met schepen die ons aangeboden worden. Deze schepen liggen allen in het buitenland en kunnen samen met ons bezichtigd worden en de eventuele aankoop en transport kan via ons gereld worden.

Met ons enthousiaste team van 6 watersporters verzorgen wij het gehele diensten pakket rondom aan-en verkoop van motorjachten.  
Onze medewerkers staan altijd klaar om u te ontvangen en uw vragen te beantwoorden, een bezoek aan onze verkoophaven geeft u al het bootleven gevoel! 

Translate »
Open chat
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?